Dantel Modelleri

Barbunya Salatası

Posted on: May 12, 2010

Malzemeler :
• 250 gr 2 saat suda bekletilmiş barbunya
• 1,5 lt su
• 6 çay kaşığı zeytin yağı
• tane limonun suyu
• tane küçük soğan

• tane küçük domates
• tane iyice kaynatılmış yumurta
• 50 gr siyah zeytin

• Tuz, kırmızı biber

Hazırlanışı :
Barbunyaları, kısık ateşte yaklaşık 2 saat kaynatın. Suyunu süzün ve soğumaya bırakın. Limon suyunu ve zeytinyağını karıştırın ve soğan ekleyin. Barbunyaları salata tabağına alın ve daha önce hazırlamış olduğumuz zeytinyağı, limon suyu karışımını barbunyaların üzerine dökün. 30 dakika dinlenmeye bırakın ve ince dilimlenmiş domates, zeytin, kaynamış yumurtaları kullanarak süsleyerek servis yapın.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Kategoriler

Blog Stats

  • 469,048 hits
%d bloggers like this: