Dantel Modelleri

DOMATESLİ MANTI

Posted on: May 12, 2010

Malzemeler
1 su bardağı domates püresi
1 çay kaşığı tuz
3 tane yumurta
alabildiği kadar un
içi için
3 tane haşlanmış patates(ezilmiş)
1 tane rendelenmiş soğan
tuz
nane
karabiber
ayrıca
1 çorba kasesi yoğurtlu sarımsak
Yapılışı
Hamuru için tüm malzemeleri karıştırıp sert bir hamur yoğurun. Hamuru 10 dakika dinlendirin. Oklava yardımıyla mantı hamuru inceliğinde açın. Kare parçalar kesin. İç malzemeden koyup kapatın. Üçgen kapatıp iki sivri kenarını birleştirin. Kaynar tuzlu suda haşlayın. Üzerine yoğurtlu sarımsaktan gezdirip servis yapın.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Kategoriler

Blog Stats

  • 469,048 hits
%d bloggers like this: