Dantel Modelleri

MANTAR PASTA

Posted on: May 12, 2010

Malzemeler
3 adet yumurta
2 kahve fincanı un
yarım kahve fincanı mısır nişastası
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yarım kahve fincanı sıcak su
2 kahve fincanı tozşeker
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
Kreması için
2 poşet kremşanti
1 su bardağı süt
içerisine
2 adet muz
Üzeri için
1 paket ahududulu meyve sosu
Yapılışı
Yumurtayı tozşekerle çırpın. Sırasıyla diğer malzemeleri ekleyip küçük bir çember kalıba karışımı dökün. 170 derece ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin. Keki fırından alıp soğutun. İkiye bölün. İçerisine kremşanti sürüp muzları dizin. Kalan kremşantiyle pastayı kaplayın. Meyve sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayıp soğutun. Pastanın üzerine dökün. Kremşantiyle toplar yapın. Buzdolabında 3-4 saat dinlendirin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Kategoriler

Blog Stats

  • 469,048 hits
%d bloggers like this: