Dantel Modelleri

SARIMSAKLI PATATES

Posted on: May 12, 2010

BU TARİFİM HEM KAHVALTIDA HEMDE ET YEMEKLERİNİN YANINA APERATİF YAPABİLECEĞİNİZ BİR PATATES TARİFİ. EMİNİM BEĞENEREK YİYECEKSİNİZ….

MALZEMELER

  • 5 AD ORTA BOY PATATES
  • 3 DİŞ SARIMSAK
  • 1 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI TOZ BİBER YADA PUL BİBER
  • TUZ
  • 3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
  • ÇOK AZ SU

YAPILIŞI

PATATESLER SOYULUP YUVARLAK DİLİMLENİR. TEFLON TAVAYA YERLEŞTİRİLİR. ÜZERİNE BAHARATLARI VE SOYUP DİLİMLEDİĞİMİZ SARIMSAKLARI İLAVE EDİLİR. SIVI YAĞ GEZDİRİLİR. 1 FİNCAN KADAR SICAK SU KONUR. TAVANIN KAPAĞI KAPATILIR. KISIK ATEŞTE PATATESLER PİŞENE KADAR KAPAĞI KAPALI PİŞİRİLİR. SICAK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Kategoriler

Blog Stats

  • 469,048 hits
%d bloggers like this: